Šport > Nogomet
223 ogledov

Hrvaški zvezdnik odslej za Bayern

Ivan Perišić Inter Epa
Hrvaški reprezentant je Italijo zamenjal za Nemčijo.

Hrvaški nogometni reprezentant Ivan Perišić bo kot posojeni igralec v novi sezoni zaigral v nemški bundesligi v vrstah velikana Bayerna iz Münchna. Perišić je pri novem delodajalcu že prestal zdravniški pregled, je danes poročal nemški Bild. Ta je Hrvata fotografiral in dobil tudi njegovo izjavo o opravljenem zdravniškem pregledu.

Bayern in Inter iz Milana sta se že dogovorila o odškodnini za čas, ki ga bo Perišić preživel v ekipi hrvaškega stratega Nika Kovača. Ta znaša pet milijonov evrov, v primeru, da bodo Bavarci zadovoljni s Perišićem, pa ga bodo lahko odkupili za še dodatnih 20 milijonov evrov.

Bayern Izjemni Anglež Šport Šok za Bayern, BVB do prve lovorike

Perišić se je znašel v nemilosti pri novem strategu nerazzurrov Antoniu Conteju. Zato je odločitev o (začasnem) odhodu Perišića iz Milana povsem pričakovana.

Član hrvaške reprezentance, ki je na lanskem svetovnem prvenstvu v Rusiji osvojila srebro, je v bundesligi že igral v majicah Borussie Dortmunda in Wolfsburga, bil pa je tudi član reprezentance pod Kovačevim vodstvom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice