Šport > Nogomet
3628 ogledov

Na treningu Bayerna napad na trenerja Kovača

niko kovač Epa
Incident na treningu nemških prvakov.

V kampu münchenskega Bayerna je imel Niko Kovač trening s svojimi izbranci, ko ga je po poročanju Bilda napadel neznanec. Nekdanjega hrvaškega reprezentanta je zgrabil za nogo in ga ni želel izpustiti. Na prizorišče je prispela policija, napadalca pa odpeljala v pripor. Kasneje ga je izpustila. Kovač naj bi doživel blažji šok.

Sport 1 je zapisal, da bo klub tožil napadalca, ki naj bi bil sicer goreč navijač Bayerna. "Ni bilo večje nevarnosti za trenerja in igralce. Klub bo proti storilcu podal prijavo," so sporočili s policije. 

Kovač, ki je z Bayernom lani sicer osvojil dvojno krono v Nemčiji, je bil večji del minule sezone pod precejšnjim pritiskom, številni navijači niso bili zadovoljni z njegovim delom. Klub je nekdanjega hrvaškega selektorja vseskozi podpiral.

V Nemčiji že nekaj let sicer velja za samoumevno, da bo Bayern postal prvak. To je potrdil tudi izbor najboljšega trenerja po koncu sezone, Kovač je kljub dvema lovorikama zasedel četrto mesto.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice