Šport > Nogomet
977 ogledov

Zakaj je Ribery med tekmo zapustil klop ter odšel v slačilnico

Franck Ribery Reševalni pas/Twitter
Franck Ribery je v 83. minuti tekme proti Bayer Leverkusnu zapustil klop Bavarcev ter odšel v slačilnico. Francoz pojasnjuje, da sta se s trenerjem tako dogovorila.

Bayern München je v soboto po preobratu premagal Bayer Leverkusen z rezultatom 3:1. Strelci za Bavarce so bili Corentin Tolisso, Arjen Robben in James Rodriguez, a bavarski velikan kljub zmagi ni imel veliko razlogov za slavje, saj so zaradi poškodb izgubili Tolissoja in Rafinho.

Prav tako je dvoboj nekoliko zasenčila poteza Francka Riberyja, ki je v 83. minuti preprosto zapustil rezervno klop ter se napotil v slačilnico.

Na prvi pogled je izgledalo, da je Ribery užaljen, ker je trener Bavarcev Niko Kovač opravil vse tri zamenjave in nanj na tekmi ni računal. Sam Ribery trdi, da tu ni bilo ničesar spornega: "Ni imelo veze s tekmo, nisem se jezil, ker nisem igral. Vse je bilo to v dogovoru s trenerjem." 

Ribery se je v slačilnici preoblekel ter še pred prihodom ekipe zapustil stadion in se s taksijem napotil domov.

Če je bilo vse skupaj resnično po dogovoru s Kovačem bo jasno na sledečih tekmah, saj Niko Kovač, trener nemške vzgoje, zagotovo ne bo trpel nediscipline v slačilnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice