Šport > Nogomet
562 ogledov

Schweinsteiger se je poslovil s krasnim zadetkom iz voleja

Schweinsteiger
1/5
Na Allianz Areni je bil v čast Bastianu Schweinsteigerju pripravljen pravi spektakel. Stadion se mu je poklonil, skandiral njegovo ime, igralci so ga nosili kot kralja, sam pa je tudi zabil zadnji gol na tekmi.

Bastian Schweinsteiger se je prvič po juliju 2015, ko je zapustil Bayern ter se preselil k Manchester Unitedu, vrnil na Allianz Areno. Tokrat je na stadionu kluba, v katerem je zrasel, odigral prijateljsko tekmo v svojo čast.

Bayern München je s 4:0 premagal Chicago Fire, zadnji klub priljubljenega "Schweinija", kateri je večji del tekme igral v dresu Chicaga, zaključil pa v dresu Bayerna.

Nedolgo zatem, ko je oblekel dres Bavarcev, je v 83. minuti z volejem dosegel spektakularen zadetek ter dvignil na noge 75.000 navijačev, ki so prišli, da se poslovijo od svojega junaka. Stadion je eksplodiiral, vsi so skandirali njegovo ime, soigralci pa so ga nosili na rokah, kot pravega kralja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.