Hrvatje našli novega krivca za poraz z Anglijo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nekateri hrvaški mediji so za poraz proti Angliji okrivili sodnika, saj naj bi Angležem spregledal nepravilno izvajanje prekinitve.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji in velik del hrvaške nogometne javnosti se še dva dni po preobratu Angležev ne more pomiriti s porazom na Wembleyu in izpadom v skupino B Lige narodov. Tokrat so kot razlog za poraz 2:1 našli sodnika, saj je Angležem dovolil, da na nepravilen način izvedejo stranski avt.

Liga narodov Hrvatje v nekaj minutah od prvega mesta do izpada

Ko je branilec Treh levov Joe Gomez izvedel stranski avt ob rezultatu 0:1, je namreč stopil na stransko črto. Žoga je odletela v kazenski prostor, kjer se je za najspretnejšega izkazal Jesse Lingard, ki je rezultat izenačil, glavni sodnik Anastasios Sidiropoulos pa pri tem ni videl ničesar spornega.

Rezultat 1:1 je Hrvaško sicer še ohranjal v elitni skupini Lige narodov, a je Harry Kane pred koncem same tekme zapečatil usodo Kockastih.

Po tekmi je sicer mnogo hrvaških strokovnjakov priznalo, da so Angleži zmagali zato, ker so bili boljši, nekateri pa so za poraz okrivili grškega sodnika.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:24 21. November 2018.

    Get over patetiki no!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.