Šport > Nogomet
1361 ogledov

Hrvatje našli novega krivca za poraz z Anglijo

Anglija : Hrvaška Facebook
Nekateri hrvaški mediji so za poraz proti Angliji okrivili sodnika, saj naj bi Angležem spregledal nepravilno izvajanje prekinitve.

Hrvaški mediji in velik del hrvaške nogometne javnosti se še dva dni po preobratu Angležev ne more pomiriti s porazom na Wembleyu in izpadom v skupino B Lige narodov. Tokrat so kot razlog za poraz 2:1 našli sodnika, saj je Angležem dovolil, da na nepravilen način izvedejo stranski avt.

liga narodov, Hrvaška Liga narodov Šport Hrvatje v nekaj minutah od prvega mesta do izpada

Ko je branilec Treh levov Joe Gomez izvedel stranski avt ob rezultatu 0:1, je namreč stopil na stransko črto. Žoga je odletela v kazenski prostor, kjer se je za najspretnejšega izkazal Jesse Lingard, ki je rezultat izenačil, glavni sodnik Anastasios Sidiropoulos pa pri tem ni videl ničesar spornega.

Rezultat 1:1 je Hrvaško sicer še ohranjal v elitni skupini Lige narodov, a je Harry Kane pred koncem same tekme zapečatil usodo Kockastih.

Po tekmi je sicer mnogo hrvaških strokovnjakov priznalo, da so Angleži zmagali zato, ker so bili boljši, nekateri pa so za poraz okrivili grškega sodnika.

Komentarjev 1
  • alen009 10:24 21.november 2018.

    Get over patetiki no!!!!