Hud udarec za Tima Gajserja

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Gajser po smoli v kvalifikacijah šele 33.
Oglej si celoten članek

Slovenski motokrosist Tim Gajser (Honda) je v kvalifikacijah pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva v razredu MXGP v Valkenswaardu po težavah z motorjem zasedel 33. mesto.

Nova 'igrača' Honda navdušila Gajserja: "Ko že misliš, da ga ne morejo izboljšati..."

Najhitrejši je bil Litovec Arminas Jasikonis (Husqvarna) pred Nizozemcem Jeffreyjem Herlingsom (KTM) in Špancem Jorgejem Pradom (KTM).

Gajser je kvalifikacije odlično začel in bil dolgo časa vodilni, potem pa mu jo je z okvaro zagodel motor, kar ga je stalo ogromno mest.

Lani je Gajser na njemu ne najljubši progi v Valkenswaardu zasedel tretje mesto, prvi je bil Italijan Antonio Cairoli, drugi pa Belgijec Clement Dessale. Svetovni prvak je sicer to sezono začel z drugim mestom v Matterley Basinu.

Motokros Gajser začel s padcem, nato pokazal mojstrstvo

V razredu MX2 je bil najhitrejši Belgijec Jago Geerts (Yamaha), drugi slovenski predstavnik na Nizozemskem Jan Pancar (KTM) pa je bil 30.

Prva vožnja MXGP bo v Valkenswaardu v nedeljo ob 13.15, druga ob 16.10. V MX2 pa bodo dirkali ob 12.15 in 15.10.

Rezultati Tako ste športnika in športnico leta izbrali vi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.