Ibra si ni premislil

Foto: EPA zlatan ibrahimović
Največji zvezdnik švedskega nogometa bo ostal mož beseda.
Oglej si celoten članek

Švedski nogometni superzvezdnik Zlatan Ibrahimović je v pogovoru za italijansko televizijsko hišo Sky Italia izključil možnost, da bi ponovno zaigral za izbrano vrsto. "V tem trenutku razmišljam le o svoji vrnitvi na nogometna igrišča po poškodbi kolena, moja zgodba v švedski izbrani vrsti pa je končana," je v zvezi s tem dejal Ibrahimović.

"Zdaj, ko nisem več v reprezentanci, lahko Švedska igra z manjšim pritiskom, pa tudi pričakovanja naših privržencev so veliko manjša kot v času mojega igranja. Tedaj so vsi pričakovali, da bomo postali evropski ali svetovni prvaki," je dejal nogometaš angleškega Manchester Uniteda, ki si je aprila letos poškodoval kolenske križne vezi in od tedaj še ni zaigral. Ibrahimović je pustil globoke sledi na Apeninskem polotoku, med drugim je bil član treh velikanov - Juventusa, Milana in Interja.

Ibrahimović Na Old Traffordu še ni rekel zadnje besede

Švedska se bo v dodatnih kvalifikacijskih tekmah za nastop na svetovnem prvenstvu prihodnje leto v Rusiji pomerila z Italijo. Prva medsebojna tekma bo v petek v Stockholmu, povratna pa v ponedeljek v Milanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.