Ibrahimović: "Če ne bom našel hiše, si bom kupil hotel"

Foto: EPA
Foto: EPA
Zlatan Ibrahimović in njegovo dekle Helena sta v Parizu že dva meseca, vseskozi pa prebivata v hotelu in, zaenkrat še neuspešno, iščeta hišo...
Oglej si celoten članek

Zlatan Ibrahimović s svojim dekletom Heleno že vse od prihoda v Pariz živi v hotelu, v katerem nočitev stane 3000 evrov. Ker "Ibra" na dan zasluži okrog 40.000 evrov samo s klubsko plačo, se mu nikamor ne mudi.

"Helena in jaz iščeva primerno hišo, če ne bova našla ničesar, kar bi nama bilo všeč, si bom verjetno kar kupil ta hotel," je še eno, zanj tipično "sočno" izjavo, izustil švedski reprezentant.

Trenutno Zlatanovo prebivališče je le 200 metrov oddaljeno od slovite Champs-Elysees. Kar 188 sob, kolikor jih premore luksuzni hotel, je morda malce preveč za njegove potrebe, a Ibrahimovič se s tem najbrž ne bo pretirano obremenjeval...

Šved je v torek dosegel tudi svoj prvi zadetek za njegov PSG v Ligi prvakov, ko je iz enajstmetrovke zabil prvi gol na tekmi pri zmagi proti kijevskemu Dinamu s 4:1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.