"Ibrahimović: "Morda se me boji"

Foto: Žurnal24 V nedeljo popoldne je Ibrahimović že pristal na letališču v Milanu in nekaj 100
Zlatan Ibrahimović je zapustil Barcelono in odšel v AC Milan. To tega je prišlo, ker je tako želel Pep Guardiola, s katerim se nista razumela. "Ko vstopim v sobo, jo Guardiola zapusti. Morda se me boji."
Oglej si celoten članek
Vse so osvojili brez mene. Nekaj so osvojili tudi z mano. A zdaj sem igralec Milana. Sem zadovoljen. Milan je eden največjih klubov na svetu. Moje sanje so zmaga Lige prvakov z Milanom.
Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović po letu dni zapušča Barcelono. Za leto dni odhaja na posojo v AC Milan, nato ga bodo slednji odkupili za dve tretjini manjši znesek (24 milijonov), kot je zanj Interju plačala Barcelona (66 milijonov plus Samuel Eto'o). Zakaj švedski napadalec ni našel svoega mesta v katalonskem ponosu. Očitno zaradi odnosa s trenerjem Pepom Guardiolo oziroma "neodnosa". "Guardiola je filozof, ki me je prepričal, da je igranje za Barcelono sanjsko," je v komentarju po menjavi sredine razlagal Ibra, a med njima se je hitro vse spremenilo, pravi: "Ko vstopim v sobo, jo Guardiola zapusti. Ne vem, zakaj. Morda se me boji. Govorite z njim, on ima nek problem. Jaz ne vem, kaj je razlog. Zdaj sem vesel, da odhajam v Milano. V nogometu se vse lahko spremeni v 24 urah. To si je želel Guardiola."

Prihod Ibrahimovića k Milanu pomeni, da bo Klaas Jan Huntelaar do srede skoraj gotovo zamenjal klub. Vodilni možje Milana so celo prepričani, da je kombinacija Ibrahimović, Pato in Ronaldinho lahko najboljša v Evropi. "Ja, verjamem, da so lahko najboljši tri v Evropi," je dejal novi trener Milana, Massimiliano Allegri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.