Šport > Nogomet
15 ogledov

"Ibrahimović: "Morda se me boji"

V nedeljo popoldne je Ibrahimović že pristal na letališču v Milanu in nekaj 100 Žurnal24 main
Zlatan Ibrahimović je zapustil Barcelono in odšel v AC Milan. To tega je prišlo, ker je tako želel Pep Guardiola, s katerim se nista razumela. "Ko vstopim v sobo, jo Guardiola zapusti. Morda se me boji."
Vse so osvojili brez mene. Nekaj so osvojili tudi z mano. A zdaj sem igralec Milana. Sem zadovoljen. Milan je eden največjih klubov na svetu. Moje sanje so zmaga Lige prvakov z Milanom.
Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović po letu dni zapušča Barcelono. Za leto dni odhaja na posojo v AC Milan, nato ga bodo slednji odkupili za dve tretjini manjši znesek (24 milijonov), kot je zanj Interju plačala Barcelona (66 milijonov plus Samuel Eto'o). Zakaj švedski napadalec ni našel svoega mesta v katalonskem ponosu. Očitno zaradi odnosa s trenerjem Pepom Guardiolo oziroma "neodnosa". "Guardiola je filozof, ki me je prepričal, da je igranje za Barcelono sanjsko," je v komentarju po menjavi sredine razlagal Ibra, a med njima se je hitro vse spremenilo, pravi: "Ko vstopim v sobo, jo Guardiola zapusti. Ne vem, zakaj. Morda se me boji. Govorite z njim, on ima nek problem. Jaz ne vem, kaj je razlog. Zdaj sem vesel, da odhajam v Milano. V nogometu se vse lahko spremeni v 24 urah. To si je želel Guardiola."

Prihod Ibrahimovića k Milanu pomeni, da bo Klaas Jan Huntelaar do srede skoraj gotovo zamenjal klub. Vodilni možje Milana so celo prepričani, da je kombinacija Ibrahimović, Pato in Ronaldinho lahko najboljša v Evropi. "Ja, verjamem, da so lahko najboljši tri v Evropi," je dejal novi trener Milana, Massimiliano Allegri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.