Ibrahimović presenetil s svojo željo: "Želel bi se vrniti v..."

Foto: Epa
Foto: Epa
Zlatan Ibrahimović je presenetil s svojo izjavo, da se nekoč ponovno vidi v nizozemskem nogometnem velikanu.
Oglej si celoten članek

Legendarni švedski nogometaš in član ameriške ekipe Los Angeles Galaxy, Zlatan Ibrahimović, je za nizozemski Telegraf opravil razgovor, v katerem je razkril, da bi se nekega dne rad vrnil v Ajax, toda ne v vlogi nogometaša.

Drug zorni kot Ibrahimović davil vratarja, a stvar ni črno-bela

"Sicer se ne vračam v klube, za katere sem nekoč že igral, toda po koncu kariere bi si želel postati športni direktor Ajaxa. Opravljal bi boljši posel od vseh tam," je izjavil Zlatan ter dodal:

"Ajax je še vedno moj nizozemski klub in ponosen sem, da sem bil njegov član, še posebej ko vidim, kako se predstavljajo v Evropi. Napravili so nekaj, kar ni nihče pričakoval, to je proizvodnja igralcev, ki so na igrišču produktivni. Prelepo je videti nekaj takega."

Foto: Profimedia Zlatan Ibrahimović

Ibrahimović je sicer v Ajax prišel davnega leta 2001 iz švedskega Malmöa, kjer je začel svojo kariero. Za nizozemski klub je na 110 tekmah dosegel 48 zadetkov, preden je leta 2004 prestopil v Juventus. Z Ajaxom je osvojil dva državna naslova ter en pokal.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.