Iličić še poglobil agonijo Kloppa: "To je zločin!"

Foto: Epa
Foto: Epa
Trener Liverpoola je po porazu proti Atalanti, za kar je bil v veliki meri zaslužen tudi slovenski reprezentant Josip Iličić, nadaljeval tirado na račun ponudnikov televizijskih vsebin.
Oglej si celoten članek

Jürgen Klopp se je po tekmi četrtega kroga live prvakov, v kateri je moral aktualni angleški prvak na Anfieldu priznati premoč Atalanti (0:2), znova pritoževal nad prenatrpanim premierligaškim urnikom, za kar so po njegovem mnenju odgovorne televizijske hiše na čelu z BT Sport in Sky Sports.

"Z nami bo konec" Klopp udaril z vso silo, Britanci so ga cenzurirali, a je resnica prišla na dan

Liverpool, ki je sinoči prejel sploh prva zadetka v letošnji sezoni lige prvakov, pod enega pa se je podpisal Josip Iličić, je s porazom zamudil prvo priložnost za predčasno uvrstitev v izločilne boje.

Atalanta je s tremi točkami dodobra zakomplicirala stanje v skupini, kjer ima zdaj enako število točk (7) kot drugouvrščeni Ajax, vodi Liverpool z devetimi. V osmino finala napredujeta prvi dve moštvi v skupini.

"To ni bila dobra tekma. Nobena ekipa si ni ustvarila veliko priložnosti, dokler niso dosegli zadetka. Zasluženo smo izgubili. Sodnikova piščalka je večkrat ostala nema, in to na obeh straneh igrišča. Imeli smo svoje momente, a brez pravih priložnosti," je priznal nemški strateg, čigar varovanci niso zabeležili niti enega strela v okvir vrat.

Liga prvakov Iličić zadel na Anfieldu, remi Oblaka

Angleškega prvaka že v soboto ob 13.30 po srednjeevropskem času čaka ligaška tekma z Brighton & Hove Albionom. "Bojim se, da nam počasi zmanjkuje sape," je zaskrbljenost izrazil Klopp.

Foto: Epa

"Verjamem, da se bo to kmalu zgodilo tudi drugim ekipam. Vi (BT Sport, op. a.), moji cenjeni prijatelji, zahtevate od nas, da smo v soboto ob 13.30 spet na igrišču, kar je praktično zločin. Sicer to nima nobene povezave z nocojšnjo tekmo, a vseeno čestitke. V tem trenutku mi je mar samo za to, da se ni nihče poškodoval in da čim prej okrevamo. Fantje so razočarani in frustrani, a časa ni dovolj. Hitro bo treba spočiti noge, drugega nam ne preostane," je zaključil nemški strateg.

Soočenje Albanec sredi Torina provociral Ronalda, kar je sledilo, je šokiralo vse

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:38 26. November 2020.

    Joj, meni se tudi smilijo, ko imajo tako naporen razpored tekem. Mogoče bi bilo bolje, če bi začeli delati 8 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.