Šport > Nogomet
40647 ogledov

Albanec sredi Torina provociral Ronalda, kar je sledilo, je šokiralo vse

Reševalni pas/Twitter
Juventus je v četrti tekmi skupinskega dela lige prvakov po preobratu premagal Ferencvcaros (2:1).

Zadetka Cristiana Ronalda (35.) in Alvara Morate (90.+2) sta zadostovala za zmago Juventusa v Torinu, kjer je gostujočega madžarskega prvaka Ferencvcaros v 19. minuti srečanja v vodstvo popeljal Myrto Uzuni.

Nekdanji krilni nogometaš Lokomotive se je po zadetku odločil za manjšo provokacijo, saj je gol proslavil v slogu portugalskega superzvezdnika.

V 35. minuti je Ronaldo, ki so mu malo pred tem razveljavili gol zaradi prepovedanega položaja, poskrbel za izenačenje, naravnost čudovit zadetek v spodnji desni kot pa je bil že njegov 70. v ligi prvakov na domačem igrišču.

S tem se je na večni lestvici izenačil z rekorderjem Lionelom Messijem, ki je na domačem stadionu doslej prav tako zbral 70 zadetkov v najelitnejšem klubskem tekmovanju na svetu. 

Gostujoči Ferencvcaros je bil nato vse do konca srečanja v igri za točko, a mu je v drugi minuti sodnikovega dodatka načrte pokvaril Morata, ki je postavil končnih 2:1 v korist Juventusa.

Po zadnjem sodniškem pisku je prišlo do soočenja med Ronaldom in njegovim provokaotorjem, vendar je pogovor minil v prijetnem in prijateljskem vzdušju.

Uzini je Ronalda celo prosil za dres, napadalec Juventusa pa je njegovi prošnji rade volje ustregel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice