Iličić v velikem finalu italijanskega pokala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za pokalno lovoriko na Apeninskem polotoku se bosta v velikem finalu pomerila Juventus in Atalanta.
Oglej si celoten članek

Prvo polfinalno srečanje v Neaplju se je končalo z izidom 0:0, na povratni tekmi v Bergamu pa je Atalanta premagala Napoli (3:1) in se prebila v veliki finale.

Vroča kri Conte pokazal sredinec nekdanjemu šefu

Moštvo iz Lombardije je že po četrt ure vodilo z 2:0, zadela sta Duván Zapata in Matteo Pessina. Gostje so na začetku drugega polčasa znižali prek Hirvinga Lozana, vse dvome o potniku na sklepno tekmo Coppe pa je s svojim drugim zadetkom večera razblinil Pessina.

Josip Iličić je v igro vstopil v 56. minuti, takoj po zadetku Neapeljčanov. Bil je nevaren za vrata gostov, na koncu pa se je s soigralci veselil velikega uspeha.

Finale bo predvidoma odigran 19. maja.

Že v torek si je napredovanje v finale zagotovil Juventus, potem ko je na povratni tekmi v Torinu iztržil neodločen rezultat (0:0). Na prvi tekmi v Milanu je premagal ekipo Interja s Samirjem Handanovićem, na San Siru je bilo 1:2 za belo-črne.

Coppa Italia, polfinale (povratni tekmi):

ATALANTA - Napoli 3:1 (2:0)  /0:0/
Zapata 10., Pessina 16., 78.; Lozano 53.

JUVENTUS - Inter 0:0 (0:0)  /2:1/

/X:Y/ - izid prve tekme
ABC - napredovali v finale

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.