Šport > Nogomet
669 ogledov

Conte pokazal sredinec nekdanjemu šefu

antonio conte Print Screen
Na tekmi italijanskega pokala med Juventusom in Interjem se je pošteno zaiskrilo med nekdanjima sodelavcema.

Trener Interja Antonio Conte je imel po pokalnem remiju z Juventusom (0:0) veliko pripomb na nešportno vedenje domačega moštva, a se je izkazalo, da tudi sam ni bil povsem nedolžen. 

Ob koncu prvega polčasa je namreč vodstvu Juventusa pokazal sredinec, žaljiva gesta pa naj bi bila v prvi vrsti namenjena predsedniku kluba Andrei Agnelliju, s katerim sta imela nekoč dober profesionalen odnos. 

Conte, legenda Juventusa, za katerega je igral večji del svoje kariere, je kot trener stare dame od leta 2011 do 2014 osvojil tri zaporedne ligaške naslove.

Po koncu dvoboja so kamere ujele Agnellija, ki je v smeri Conteja zavpil: "Odje*i, utihni, kreten!"

Po poročanju Gazzette dello Sport se je verbalni obračun nadaljeval v tunelu. "Četrti sodnik je dobro slišal, kaj se je dogajalo med tekmo. Mislim, da bi bili lahko pri Juventusu vljudnejši. Manjka jim športnega odnosa in spoštovanja do tistih, ki delamo," se je po tekmi pritoževal Conte.

Še lani, kmalu zatem, ko je Conte prevzel milanski klub, je Angelli medijem zatrjeval, da sta z nekdanjim trenerjem v dobrih odnosih. "Conte je navijač Juventusa. Z njim je osvojil scudetto. Najin odnos je prijateljski in sproščen. Oba sva profesionalca," je takrat dejal predsednik kluba.

Juventus je po zaslugi zmage na prvi tekmi (2:1) napredoval v finale italijanskega pokala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.