Ilka Štuhec ostala brez tekem

Foto: Profimedia
Ta konec tedna ne bo ženskih smučarskih preizkušenj.
Oglej si celoten članek

Zaradi ekstremnih zimskih razmer v Avstriji so morali organizatorji v St. Antonu odpovedati preizkušnje svetovnega pokala za ženske, ki bi morale biti ta konec tedna. Odpadla sta smuk in superveleslalom. 

Slalom Shiffrinova končno premagana, Slovenke lepo napredovale

V St. Antonu je v zadnjih dneh padlo 300 centimetrov snega na meter podlage. Kot sta v skupnem sporočilu zapisala Avstrijska smučarska zveza in Fis, so razmere kljub naporom organizatorjev, da bi očistili prizorišče tekem, izjemno nevarne. Na celotnem območju St. Antona so namreč razglašene izredne razmere zaradi nevarnosti plazov.

Tekmi za moške v Adelbodnu v Švici, kjer je v soboto na sporedu veleslalom in v nedeljo slalom, nista ogroženi. Tam je danes sicer zapadlo 20 centimetrov snega. V prid jim gre tudi vremenska napoved, ki govori o rahlem izboljšanju za konec tedna.

Video Po tem grozljivem padcu želi hitro vrnitev

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:37 9. Januar 2019.

    Zopet bluzite!!! To ni smola le za Ilko, ampak za VSE SMUČARJE in gledalce!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.