Ima največ sledilcev na svetu, Ariana Grande daleč zadaj

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Družbena omrežja so postala merilo za raven priljubljenosti. Med celotno svetovno populacijo pa je na vrhu športnik.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je postal prvi človek na svetu, ki ima na Instagramu več kot 250 milijonov sledilcev. Portugalec je že dolgo na vrhu absolutne lestvice zvezdnikov, v začetku leta 2021 pa je dosegel omenjeni mejnik.

Ronaldo pogosto objavlja fotografije svoje družine, mnogi radi pogledajo tudi podobe njegove izbranke Georgine Rodriguez.

Smešna cena Ronaldova zaročenka z masko, ki deaktivira koronavirus

Na drugem mestu je ameriška pevka Ariana Grande, a ima več kot 30 milijonov sledilcev manj kot napadalec Juventusa. Na tretjem mestu je igralec Dwayne "The Rock" Johnson, na četrtem pa starleta Kylie Jenner. Vsi omenjeni imajo prek 200 milijonov sledilcev.

Nato sledijo ameriška pevka in igralka Selena Gomez, pa resničnostna zvezdnica Kim Kardashian West, za njima pa pride na vrsto Leo Messi, argentinski velemojster ima malce več kot 170 milijonov sledilcev. Za članom Barcelone sta se zvrstila glasbenika Beyoncé in Justin Bieber.

Odprl dušo Messi: "Predsednik Bartomeu mi je lagal o marsičem"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:40 4. Januar 2021.

    Tukaj se vidi koliko so ljudje omejeni!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.