Šport > Nogomet
4046 ogledov

Ronaldova zaročenka z masko, ki deaktivira koronavirus

georgina ronaldo Epa
Izbranka Cristiana Ronalda je na prireditvi v Dubaju nosila revolucionarni proizvod za zaščito pred novim koronavirusom.

Prejšnji teden je bila v Dubaju podelitev Global Soccer Awards, na kateri sta Cristiana Ronalda, dobitnika priznanja za najboljšega nogometaša stoletja (2001-2020), spremljala njegova zaročenka Georgina Rodriguez in najstarejši sin Cristiano Jr.

Na prireditvi so veljali strogi ukrepi za omejevanje širitve koronavirusa, zato so morali udeleženci nositi zaščtine maske.

Ronaldova izbranka se je dogodka udeležila v zapeljivi obleki z globokim izrezom, a je bila tokrat prav toliko, če ne več, pozornosti deležna njena maska, katere posebnost je zmožnost deaktivacije virusa SARS-Cov-2, ki povzroči bolezen covid-19. 

V eni uri po stiku s tkanino se količina virusa zmanjša za 99 odstotkov. 

ronaldo Padajo čeljusti Šport Ronaldo zavrnil nagrado za nogometaša leta in jo dal tekmecu

 | Avtor: Instagram Instagram
Zaščitno masko MOxAd Techso razvili znanstveniki z lizbonskega inštituta za molekularno medicino v sodelovanju z več drugimi portugalskimi podjetji. Revolucionarni izdelek je certificiran tudi v Španiji.

Po zagotovilih prizivajalca sta masko odobrila tako Inštitut za molekularno medicino João Lobo Antunes (iMM) kot španski inštitut za nadzor kakovosti Equilibrium.

Zaščitna maska s posebno zaščitno plastjo onemogoča zadrževanje okuženih kapljic na tkanini. Prenese več kot 50 pranj na 60 stopinjah, ne da bi pri tem izgubila svojo učinkovitost, odporna pa je tudi na nekatere druge viruse in bakterije.

Izdelek je dostopen prek spletne trgovine MO. Prvotna cena je bila 10 evrov, trenutno pa jo je moč kupiti za osem evrov, kar je relativno malo, glede na njene zmožnosti.

Komentarjev 1
  • abraham5 17:23 02.januar 2021.

    🤣😂🤣😂🤣😂🤣........................aahahahhah