"In potem se sprašujejo, zakaj nihče noče v Beograd?"

Foto: Twitter crvena zvezda
Švicarski nogometni klub Young Boys je na beograjski Marakani ostal pred vrati lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Crvena zvezda je na povratni tekmi odločilnega kroga kvalifikacij za ligo prvakov na domačem stadionu Marakana remizirala z Young Boys (1:1) in si po zaslugi dodatnega gola v gosteh - prva tekma se je prav tako končala brez zmagovalca (2:2) - izborila mesto v skupinskem delu najmočnejšega klubskega tekmovanja na svetu.

Zvestoba do groba Luka Dončić je sinoči slavil

Švicarji so bili nad razpletom tekme ogorčeni, tamkajšnji mediji pa v en glas trdijo, da je izpadla boljša ekipa. Še zlasti nezadovoljen je bil športni direktor Young Boys Christoph Spycher.

Spycher je bil v pogovoru z mediji zelo kritičen do slabe realizacije švicarskih nogometašev, obregnil pa se je tudi ob nesprejemljive prizore v Beogradu.

"Nekaj je manjkalo v naši igri. S tem merim predvsem na učinkovitost. Mislim, da je izpadla boljša ekipa," je dejal Spycher in se nato osredotočil na dogajanje na Marakani.

Vojna vozil Hrvati na kontroverzno srbsko potezo odgovorili z enako mero

"Nesprejemljivo je, da smo odigrali vsaj 20 minut manj, kot bi dejansko morali. Polovico drugega polčasa na povratni tekmi se sploh ni igralo nogometa. Prav tako je dejstvo, da so se morali novinarji prebijati skozi 500 metrov dima in bakel, da bi sploh prišli do mešane cone. Škandalozno, da Uefa sploh dopušča takšne reči. In potem se sprašujejo, zakaj nihče ne želi priti v Beograd?" je dejal razjarjeni Spycher.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.