Šport > Nogomet
5001 ogledov

"In potem se sprašujejo, zakaj nihče noče v Beograd?"

crvena zvezda Reševalni pas/Twitter
Švicarski nogometni klub Young Boys je na beograjski Marakani ostal pred vrati lige prvakov.

Crvena zvezda je na povratni tekmi odločilnega kroga kvalifikacij za ligo prvakov na domačem stadionu Marakana remizirala z Young Boys (1:1) in si po zaslugi dodatnega gola v gosteh - prva tekma se je prav tako končala brez zmagovalca (2:2) - izborila mesto v skupinskem delu najmočnejšega klubskega tekmovanja na svetu.

luka dončić Zvestoba do groba Šport Luka Dončić je sinoči slavil

Švicarji so bili nad razpletom tekme ogorčeni, tamkajšnji mediji pa v en glas trdijo, da je izpadla boljša ekipa. Še zlasti nezadovoljen je bil športni direktor Young Boys Christoph Spycher.

Spycher je bil v pogovoru z mediji zelo kritičen do slabe realizacije švicarskih nogometašev, obregnil pa se je tudi ob nesprejemljive prizore v Beogradu.

"Nekaj je manjkalo v naši igri. S tem merim predvsem na učinkovitost. Mislim, da je izpadla boljša ekipa," je dejal Spycher in se nato osredotočil na dogajanje na Marakani.

traktor Maksimir Zagreb BBB Vojna vozil Šport Hrvati na kontroverzno srbsko potezo odgovorili z enako mero

"Nesprejemljivo je, da smo odigrali vsaj 20 minut manj, kot bi dejansko morali. Polovico drugega polčasa na povratni tekmi se sploh ni igralo nogometa. Prav tako je dejstvo, da so se morali novinarji prebijati skozi 500 metrov dima in bakel, da bi sploh prišli do mešane cone. Škandalozno, da Uefa sploh dopušča takšne reči. In potem se sprašujejo, zakaj nihče ne želi priti v Beograd?" je dejal razjarjeni Spycher.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.