Incident prekinil etapo Toura

Foto: Profimedia
Kolesarji so se bili prisiljeni ustaviti.
Oglej si celoten članek

Po uvodnih kilometrih 16. etape dirke po Franciji so bili organizatorji prisiljeni ustaviti dirko. Zaplet je povzročil protest kmetov, ki so s traktorji in balami sena blokirali cesto. Posredovala je policija, med protestnike pa je po prvih podatkih odvrgla tudi solzivec, ki pa je zaradi vetra zaustavil tudi kolesarsko karavano. Etapa je bila nato za nekaj časa prekinjena.

Direktor dirke Thierry Gouvenou je za francosko agencijo AFP potrdil, da je bila dirka začasno prekinjena, da so lahko oskrbeli kolesarje, ki jih je prizadel solzivec.

Kolesarji so se po petnajstminutni prekinitvi na pot znova podali okoli 12.30, do konca jih je čakalo še približno 185 od 218 kilometrov.

Poskrbljeno za vse Tako na Touru spijo Roglič in kolegi

"Tega naj ne bi počel" Tako so Rogličev napad videli v avtu

Nevoščljivci Proti Rogliču se že kujejo teorije zarote

V oddaji Lance Armstrong zgrožen ob Rogličevem posnetku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:17 24. Julij 2018.

    Z lahkoto opravljam vsako uro 192 € do 258 € samo z enostavnim delom od doma. Prejšnji mesec sem opravil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.