Inter do finala, a brez Sneijderja!

Foto: Žurnal24 Javier Zanetti Maicon gol zadetek slavje veselje proslavljanje proslava Foto: Žurnal24 Javier Zanetti gol zadetek slavje veselje proslavljanje proslava Foto: Žurnal24 Dejan Stanković Stankovic Marco Materazzi Ivan Cordoba gol zadetek veselje prosl Foto: Žurnal24 Dejan Stanković Stankovic Marco Materazzi gol zadetek veselje proslavljanje slav Foto: Žurnal24 Dejan Stanković Stankovic Marco Materazzi gol zadetek veselje proslavljanje slav Foto: Žurnal24 Dejan Stanković Stankovic gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava Foto: Žurnal24 navijaci navijacice navijačice Foto: Žurnal24 Samuel Eto'o Eto Foto: Žurnal24 Wesley Sneijder poskodba poškodba Foto: Žurnal24 navijaci navijači šal sal Foto: Žurnal24 Diego Milito
Aktualni evropski prvak Inter Milano je v polfinalu svetovnega klubskega prvenstva brez težav ugnal južnokorejski Seongnam (3:0). Gole Stankovića, Zanettija in Milita pokvarila poškodba Sneijderja.
Oglej si celoten članek

Zmago milanskega Interja v polfinalu Svetovnega klubskega prvenstva je začel že v tretji minuti tlakovati Dejan Stanković, ki je spretno izkoristil prostor na robu kazenskega prostora in matiral korejskega vratarja s strelom v daljši kot. Toda praktično v istem napadu se je poškodoval tudi motor ekipe Wesley Sneijder in že po manj kot petih minutah odšel na klop.

Nerazzurri niso briljirali, toda z učinkovitostjo so spet spomnili na "stare dobre čase." Kdo bi jih bolje poosebljal kot zimzeleni kapetan Javier Zanetti, ki je po fantastični dvojni podaji z Diegom Militom še pred polčasom povišal na 2:0. Med strelce se je v nadaljevanju vpisal tudi Milito, sicer šele četrtič letos, ter pripravil finalni zmenek z afriško senzacijo Mazembejem.

Svetovno klubsko prvenstvo, polfinale:

Seongnam Ilhwa (J. Kor) : Inter Milano (Ita) 0:3 (0:2)
Stanković (3), Zanetti (32), Milito (73)

Za peto mesto:
Pachuca
(Meh) : Al-Wahda (ZAE) 6:4* (2:2, 0:1)
Cvitanich (82, 89); Matar (44), Al-Hammadi (77)
RK: Al-Kamali (72/Wahda)
Benitez (Pachuca) je v 73. minuti zapravil enajstmetrovko.
* - po streljanju enajstmetrovk

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.