Iz hiše rešil le grb angleškega velikana

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Navijači kluba mu skušajo zdaj pomagati.
Oglej si celoten članek

Inženir radiologije iz Petrinje Bruno Lončarević je pred kratkim dvignil kredit in s tem denarjem renoviral stanovanje, zdaj pa je v potresu, ki je prizadel njegovo mesto, ostal brez njega. Edino, kar je rešil iz zgradbe, je grb nogometnega kluba Liverpool za katerega strastno navija.

Stanovanje se je po potresnem sunku začelo rušiti. "Edino, kar sem razmišljal je, da bom 'uletel' v stanovanje, vzel nekaj reči in ta grb, ki sem ga imel na posebnem mestu. Veliko mi pomeni, tako kot vsem navijačem Liverpoola po celem svetu," je v prispevku hrvaške televizije RTL izjavil Lončarević.

"Bil je zelo stresen trenutek, vedel sem, da nimam veliko časa za reševanje reči v stanovanju. Trenutno se z družino nahajam v stanovanju v Zagrebu, ki bi ga je odstopil kolega iz službe," je še dodal.

Lončarević sicer službuje v Kliniki za infekcijske bolezni v Zagrebu, kjer se s kolegi bori s koronavirusom. "Trudimo se, to je naš posel. Sem pretresen, vse skupaj je travmatično, potrebovali bomo precej časa, da to prenesemo. Do konca tedna smo na varnem, nato bomo videli. Čakamo na odgovore mesta, države. Hvala vsem prostovoljcem in podjetjem, ki pomagajo," je sklenil o potresu.

Solidarnost Hrvaški reprezentant po potresu ponudil svoj hotel, navijači pomagajo

Po objavi prispevka na televiziji je hitro stekla akcija hrvaškega kluba navijačev Liverpoola, ki želijo pomagati mlademu radiologu. "Napisal bom pismo Liverpool F.C.-ju, poskušal poslati video in stopil v stik z Dejanom Lovrenom in Igorjem Bišćanom (nekdanja nogometaša Liverpoola; op.p.)," je zapisal eden od navijačev.

xxx

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.