Šport > Nogomet
418 ogledov

Iz hiše rešil le grb angleškega velikana

potres Petrinja Hrvaška Profimedia
Navijači kluba mu skušajo zdaj pomagati.

Inženir radiologije iz Petrinje Bruno Lončarević je pred kratkim dvignil kredit in s tem denarjem renoviral stanovanje, zdaj pa je v potresu, ki je prizadel njegovo mesto, ostal brez njega. Edino, kar je rešil iz zgradbe, je grb nogometnega kluba Liverpool za katerega strastno navija.

Stanovanje se je po potresnem sunku začelo rušiti. "Edino, kar sem razmišljal je, da bom 'uletel' v stanovanje, vzel nekaj reči in ta grb, ki sem ga imel na posebnem mestu. Veliko mi pomeni, tako kot vsem navijačem Liverpoola po celem svetu," je v prispevku hrvaške televizije RTL izjavil Lončarević.

"Bil je zelo stresen trenutek, vedel sem, da nimam veliko časa za reševanje reči v stanovanju. Trenutno se z družino nahajam v stanovanju v Zagrebu, ki bi ga je odstopil kolega iz službe," je še dodal.

Lončarević sicer službuje v Kliniki za infekcijske bolezni v Zagrebu, kjer se s kolegi bori s koronavirusom. "Trudimo se, to je naš posel. Sem pretresen, vse skupaj je travmatično, potrebovali bomo precej časa, da to prenesemo. Do konca tedna smo na varnem, nato bomo videli. Čakamo na odgovore mesta, države. Hvala vsem prostovoljcem in podjetjem, ki pomagajo," je sklenil o potresu.

Potres Hrvaška, Sisak Solidarnost Šport Hrvaški reprezentant po potresu ponudil svoj hotel, navijači pomagajo

Po objavi prispevka na televiziji je hitro stekla akcija hrvaškega kluba navijačev Liverpoola, ki želijo pomagati mlademu radiologu. "Napisal bom pismo Liverpool F.C.-ju, poskušal poslati video in stopil v stik z Dejanom Lovrenom in Igorjem Bišćanom (nekdanja nogometaša Liverpoola; op.p.)," je zapisal eden od navijačev.

Gledao sam prilog na RTL o mladom radiologu Brunu Lončarevicu kojem je srusen dom u potresu a za koji je digao kredit...

Objavil/a Edin Tanović dne Ponedeljek, 04. januar 2021

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.