Iz Orlanda prišle odlične novice

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Zadnji krog testiranj na novi koronavirus, ki ga je severnoameriška košarkarska liga opravila v "mehurčku" na Floridi, ni razkril nobenega pozitivnega izvida, so sporočili iz NBA.
Oglej si celoten članek

Iz NBA so sporočili, da so tokrat testirali 346 igralcev, nihče od njih ni bil pozitiven na virus sars-cov-2. "Če bi se primerilo, da bi bil kdo od košarkarjev v kampusu NBA pozitiven v prihodnosti, ga bomo osamili, dokler ne bo dobil dovoljenja ali, da zapusti izolacijo v skladu s pravili lige NBA in združenja igralcev," je liga zapisala v izjavi za javnost.

To so bili prvi rezultati po 13. juliju, ko sta bila dva igralca v "mehurčku" pozitivna, a še vedno v karanteni.

Od skupno 30 ekip lige NBA jih bo sezono nadaljevalo 22, ki se bodo borile za 16-člansko končnico.

Sezona v najmočnejši košarkarski ligi na svetu se bo predvidoma nadaljevala 30. julija v Orlandu v Disneyjevem športnem kompleksu.

Veliki čevlji Trener Dallasa: "Luka ni Dirk"

V Orlandu bodo nastopili trije slovenski košarkarji: Luka Dončić igra za Dallas, Goran Dragić za Miami, Vlatko Čančar pa za Denver.

Liga NBA je odločena izpeljati sezono s tekmami brez gledalcev v Orlandu, čeprav ima Florida zadnje dni skrb vzbujajoče število novih primerov obolelih s covidom-19 na dan. Skupno je ta jugovzhodna zvezna država ZDA zabeležila več kot 360.000 primerov covida-19 in več kot 5000 smrti.

Medvedja usluga NBA očitno ne želi, da bi se to razvedelo med igralci

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.