Izjava, ki pretresa Pariz: "Ne želim več igrati tukaj, hočem domov."

Foto: EPA Messi Neymar Barcelona Leganes
Neymarjev odhod iz Pariza naj bi bil samo še vprašanje časa.
Oglej si celoten članek

Vse glasnejše govorice, da naj bi nadržaji nogometaš vseh časov med poletnim prestopnim rokom zapustil Paris Saint-Germain, ki je zanj plačalč 222 milijonov evrov, je z odmevnimi citati podkrepil španski Mundo Deportivo.

Na naslovnici današnje izdaje novinarji slovitega španskega dnevnika citirajo sporočilo, ki naj bi ga Neymar poslal predsedniku francoskega prvaka Nasserju Al-Khelaifiju.

"Ne želim več igrati tukaj. Rad bi se vrnil domov. Nikoli ne bi smel oditi," naj bi 27-letni Brazilec sporočil prvemu možu PSG-ja.

Foto: Twitter

Neymar naj bi se po nuradnih napovedih vrnil v Barcelono. Po navedbah nekateri španskih medijev naj bi že pričel z iskanjem hiše v Kataloniji.

Prejšnji teden je revija France Football objavila iztervju z Al-Khelaifijem, v katerem je bil ta precej kritičen do zvezdniškega odnosa nekaterih nogometašev, nato pa je v isti sapi napovedal, da to ti časi minili.

"Kdor se ne bo strinjal, so mu vrata odprta. Adijo! Nobenega zvezdniškega obnašanja več," je sporočil. S tem naj bi imel v mislih predvsem Neymarja, ki v zadnjih mesecih časopisne stolpce polni predsem z dogodki iz zasebnega življenja.

Bomba iz Pariza Predsedniku PSG-ja prekipelo, to je sporočilo Neymarju

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.