Izjemni Srb kljub ponudbam iz tujine še vsaj eno leto v Ljubljani!

Foto: ACH Volley Ljubljana
Foto: ACH Volley Ljubljana
Odlični srbski bloker še vsaj eno leto v oranžnem gnezdu.
Oglej si celoten članek

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je sodelovanje še pred začetkom finalne serije za naslov državnega prvaka v letošnji sezoni, ki se je začelo v sredo, podaljšal eden izmed stebrov ekipe ACH Volleyja Ljubljana, Nemanja Mašulović.

205 centimetrov visoki Mašulović je z atraktivno igro hitro osvojil srca navijačev oranžnih zmajev ter bil eden izmed stebrov neverjetno uspešne sezone, v kateri so se Ljubljančani dokopali že do dveh lovorik (Slovenski pokal in Srednjeevropska liga MEVZA) ter šele po zlatem nizu klonili v polfinalu evropskega tekmovanja CEV Challenge proti kasnejšemu prvaku Narbonne.

Foto: ACH Volley Ljubljana Nemanja Mašulović

Prav 26-letni srbski reprezentant pa je eden najzaslužnejših za uspehe ljubljanskega moštva, saj se je izkazal za eno najboljših okrepitevkluba. Poleg velikega prispevka na igrišču je namreč pravi motivator in vzor mlajšim soigralcem tudi izven igrišč.

Po sanjski sezoni, v kateri je ACH doživel vsega en poraz in je tik pred tem, da dvema že osvojenima lovorikama doda še naslov državnega prvaka, se je za srbskega reprezentanta pojavilo veliko zanimanje, prejel pa je tudi številne ponudbe za igranje v tujini.

Toda kljub mnogim interesantom se je Mašulović odločil, da vsaj še za leto podaljša sodelovanje z oranžnimi zmaji. "Izjemno sem vesel, da ostajam v Ljubljani še vsaj eno leto. Močno verjamem v to ekipo in prepričan sem, da bomo letos svoje delo uspešno dokončali, naslednje leto pa poskusili narediti še kaj bolj odmevnega, predvsem v Ligi prvakov," je ob podaljšanju pogodbe povedal Mašulović.

Foto: ACH Volley Ljubljana Nemanja Mašulović

ACH je sicer že pred tem podaljšal pogodbi še dvema tvorcema letošnje ljubljanske odbojkarske pravljice, saj sta zvestobo oranžnim zmajem še za vsaj dve sezoni obljubila kapetan Nikola Gjorgiev ter slovenski reprezentant Alen Šket.

Ljubljančani bodo sicer svojo sanjsko sezono poizkusili zaključiti še z 18. naslovom državnih prvakov v klubski zgodovini. ACH je namreč že dobil prvo finalno tekmo proti Calcitu iz Kamnika, druga tekma pa bo na sporedu v petek. V finalu ekipi igrata na tri zmage.

Finale ACH udaril prvi, Calcit zapretil na koncu Kapetan Eden najboljših evropskih igralcev še dve leti v Ljubljani

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.