Je sodnik naredil napako in na derbiju oškodoval Olimpijo?

Foto: Jure Banfi/mariborinfo.com
Foto: Jure Banfi/mariborinfo.com
Prvi večni derbi sezone je zaznamoval rdeči karton za ljubljanskega branilca.
Oglej si celoten članek

Uvodni obračun Maribora in Olimpije v aktualnem tekmovalnem obdobju se je končal z remijem (0:0), Ljudski vrt pa so bolj zadovoljni zapuščali gostje, ki so ohranili pet točk naskoka pred tekmeci, čeprav so od 15. minute igrali zgolj z deseterico.

Prva liga TS Olimpija 75 minut zdržala z igralcem manj

Takrat je glavni sodnik Matej Jug namreč izključil Vitalijsa Maksimenka, potem ko je Latvijec z drsečim startom podrl Jasmina Mešanovića in prekinil protinapad Maribora.

Jug je, vsaj glede na gesto, rdeči karton Maksimenku upravičil na način, da je šlo za nevaren start v višini kolena. Počasni posnetek je pokazal, da temu ni bilo tako in Maksimenko je začuden zapustil zelenico.

V uvodnih kolih Prve lige TS so Mariborčani pogosto opozarjali na domnevno sojenje v njihovo škodo, tokrat so lahko bolj zadovoljni z deljenjem pravice.

Olimpija je lahko že drugič zapored jezna na sodnike, saj so ji v prejšnjem kolu proti Domžalam neupravičeno razveljavili regularen zadetek.

Prva liga TS Zgodovinska tekma za Bravo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:04 29. Julij 2019.

    **** Počasni posnetek je pokazal, da temu ni bilo tako ** Ja, pa ja .......................................................................... POČASNI POSNETEK ni VAR, sodnik …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.