Je to eden najboljših odgovorov kritikom vseh časov?

Foto: Profimedia
Ameriški zvezdnik je v svojih izjavah zelo neposreden.
Oglej si celoten članek

Russell Westbrook v dresu Oklahoma City Thunder že praktično skoraj tri sezone zapored na tekmo povprečno dosega trojni dvojček.

Noro priznanje Dragićev soigralec o Dončiću: "Citirajte moje besede, Luka ..."

Nepopustljivi organizator igre je pred dnevi podrl rekord legendarnega Wilta Chamberlaina, ta je trojni dvojček dosegel na devetih zaporednih srečanjih lige NBA. Westbrook je trenutno pri enajstih tovrstnih dosežkih po vrsti, zadnjega je vpisal v noči na petek ob porazu proti New Orleans Pelicans.

NBA Dosegel trojni dvojček s 44 točkami, a vseeno izgubil

Kljub odlični statistiki je Westbrook pogosto tarča kritikov. Očitajo mu slab met, slabe odličitve v končnicah tekem, mnoge moti njegov odnos do medijev. Američan namreč ne skriva, da se ne obremenjuje preveč z mnenji navijačev in novinarjev.

Ko so ga po tekmi, na kateri je podrl Chamberlainov rekord, vprašali, ali je to njegov odgovor kritikom, je spregovoril v svojem slogu. "Bil sem blagoslovljen s talentom za to, da me boli k**ac (to not give a fuck, op. a.)," je dejal nepopustljivi košarkar. Njegove besede težko neposredno prevedemo v sloveščino, ampak verjamemo, da ste dojeli bistvo.

Zgoraj zapisani citat je seveda zopet postal predmet debat na številnih športnih pogovornih oddajah v ZDA, kjer nekateri gojijo mnenje, da prav prikazana naravnanost Westbrooka ovira pri razvoju v še boljšega igralca. Le kaj si o vsem skupaj misli Russell ...

Video Luka Dončić je držal obljubo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.