Šport > Košarka
1861 ogledov

Je to eden najboljših odgovorov kritikom vseh časov?

Russell Westbrook OKC Thunder
Ameriški zvezdnik je v svojih izjavah zelo neposreden.

Russell Westbrook v dresu Oklahoma City Thunder že praktično skoraj tri sezone zapored na tekmo povprečno dosega trojni dvojček.

Luka Dončić Noro priznanje Šport Dragićev soigralec o Dončiću: "Citirajte moje besede, Luka ..."

Nepopustljivi organizator igre je pred dnevi podrl rekord legendarnega Wilta Chamberlaina, ta je trojni dvojček dosegel na devetih zaporednih srečanjih lige NBA. Westbrook je trenutno pri enajstih tovrstnih dosežkih po vrsti, zadnjega je vpisal v noči na petek ob porazu proti New Orleans Pelicans.

Russell Westbrook OKC Thunder NBA Šport Dosegel trojni dvojček s 44 točkami, a vseeno izgubil

Kljub odlični statistiki je Westbrook pogosto tarča kritikov. Očitajo mu slab met, slabe odličitve v končnicah tekem, mnoge moti njegov odnos do medijev. Američan namreč ne skriva, da se ne obremenjuje preveč z mnenji navijačev in novinarjev.

Ko so ga po tekmi, na kateri je podrl Chamberlainov rekord, vprašali, ali je to njegov odgovor kritikom, je spregovoril v svojem slogu. "Bil sem blagoslovljen s talentom za to, da me boli k**ac (to not give a fuck, op. a.)," je dejal nepopustljivi košarkar. Njegove besede težko neposredno prevedemo v sloveščino, ampak verjamemo, da ste dojeli bistvo.

Zgoraj zapisani citat je seveda zopet postal predmet debat na številnih športnih pogovornih oddajah v ZDA, kjer nekateri gojijo mnenje, da prav prikazana naravnanost Westbrooka ovira pri razvoju v še boljšega igralca. Le kaj si o vsem skupaj misli Russell ...

Luka Dončić slovenski navijači Dallas Video Šport Luka Dončić je držal obljubo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice