Je to najbolj kul enajstmetrovka vseh časov?

Foto: Epa
Foto: Epa
V soboto zvečer je prekaljeni veteran poskrbel za lep nogometni trenutek.
Oglej si celoten članek

Zadnja tekma sobotnega sporeda španske La Lige je bila odigrana na stadionu San Mamés v Bilbau, kjer je domači Athletic gostil Real Valladolid.

Najboljši na svetu Pri sloviti reviji na prvo mesto postavili Slovenca

Srečanje se je končalo z remijem (1:1), potem ko so gostje s srečnim golom Óscarja Plana v 92. minuti zadeli za izenačenje. Najlepši trenutek obračuna pa se je zgodil ob koncu prvega polčasa.

Takrat so domači dobili enajstmetrovko, strel z bele točke je prevzel 37-letni napadalec Aritz Aduriz. Prekaljeni baskovski veteran je vratarja Jordija Masipa matiral z nenavadnim strelom, za katerega ni potreboval zaleta.

Vse skupaj je zgledalo precej "šmekersko", reakcija njegovih soigralcev pa je bila temu primerna (na spodnjem posnetku od 0:22 naprej).

Sanjsko leto Modrićeva novoletna zaobljuba

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.