Je vedel, da ga snema kamera? Luka znova šokiral soigralce

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Neverjetno, kaj zadnje tedne uspeva Luki Dončiću. Nori meti in nore podaje neprestano polnijo vrstice. Tokrat je poskrbel za nov čudež, ko je žogo z nemogočim metom spravil skozi obroč. Je vedel, da ga snemajo?
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je košarkarski virtuoz, kar je že večkrat dokazal. Da obvlada t. i. "trik mete", je že večkrat dokazal, očitno pa se tega nikakor ne more naveličati. Tokrat ga je na treningu v Philadelphii pri neverjetnem metu "zasačila" ameriška novinarka Callie Caplan, ki piše za The Dallas Morning News

Vrhunec tekme Še LeBron komaj verjame, kaj je uspelo Dončiću Čarovnik Luka Dončić s podajo leta: "Kako neki je to naredil?"

Luko Dončića je posnela pri tem, ko se je sredi pogovora s soigralcema Christianom Woodom in Reggiejem Bullockom odločil za met. Še enega tistih – norih metov, ki dokazujejo, kako neverjeten občutek ima za žogo in prostor. Žogo je, potem ko je stal krepko izven črt, ki označujejo košarkarsko igrišče, zalučal skrajno visoko, okroglo usnje pa je čudežno šlo skozi obroč. In presenetil je še svoje soigralce ... Več pa v spodnjem, vdelanem videoposnetku. Uživajte!  O sojenju Bivši trener podprl Dončića: Ko gre za sodnike, ga razumem, saj ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:33 30. Marec 2023.

    V neko čudno smer gre tole.Kot neka popestritev glavnega dogajanja kjer se gre zares.

  • 07:33 30. Marec 2023.

    ma dejte no mir s tem.. kot prvo.. kaj mu pomaga tole bahanje ko pa zgreši vse živo ko je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.