Klopp in njegovi izgovori postali tarča posmeha socialnih omrežij

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Liverpoolov strateg, Nemec Jürgen Klopp, je postal glavna zvezda socialnih omrežij zaradi svoje nedavne izjave po tekmi z Evertonom.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Liverpoola so čedalje bolj oddaljeni od naslova državnih prvakov, kljub temu da imajo le točko zaostanka za vodilnim Manchester Cityjem.

Soočenje Predrzni otrok izzval bes Jürgena Kloppa

Redsi so namreč še pred dvema mesecema imeli 7 točk več od najbližjega zasledovalca in izgledalo je, da se bo naslov po skoraj 30 letih vrnil na Anfield. Toda po zadnjem spodrsljaju, neodločenem izidu 0:0 z Evertonom, je Liverpool zdrsnil z mesta vodilne ekipe.

Ni ga "šparal" Znano, kaj je pobiralec žog zabrusil Kloppu

To je bila že tretja tekma izmed zadnjih štirih, ki se je končala z najmanj priljubljenim rezultatom, strateg Rdečih Jürgen Klopp pa je ponovno našel številne razloge za nov spodrsljaj:

"Vem, da ljudem ne bo všeč, kar bom povedal, toda veter je danes resnično pihal iz vseh smeri. Bilo je preprosto nemogoče igrati kakršenkoli nogomet."

Klopp je tako ponovno nekje drugje našel razlog in opravičilo za še eno bledo predstavo Liverpoola, obenem pa je postal predmet posmeha socialnih omrežij, katerim gre Nemec s stalnimi izgovori že pošteno na živce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.