K Dončiću prihaja "pacient 0", hoče ga prav Slovenec!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V ZDA so se pojavile vse bolj glasne govorice o selitvi enega najboljših obrambnih igralcev na svetu.
Oglej si celoten članek

Liga NBA že mesec dni miruje. Za vse je seveda kriv novi koronavirus, s katerim se je od igralcev prvi okužil Rudy Gobert.

Napoved Šef Luke Dončića izredno optimističen

Francoz je v zadnjih "aktivnih" dneh letošnje sezone pokazal veliko mero nezrelosti ob širjenju covida-19 in postal tarča številnih ostrih kritik. Z neodgovornim obnašanjem je okužil tudi svojega soigralca in prvega zvezdnika moštva Utah Jazz - Donovana Mitchella.

Slednji po okužbi razumljivo nima najboljšega odnosa z Francozom, bivšim najboljšim obrambnim igralcem lige NBA. Prav zaradi reakcije Goberta v prvih dneh epidemije pa visokega centra v svojih vrstah ne želi več niti franšiza iz Salt Lake Cityja.

Za Goberta se zanima nekaj ekip, po pisanju dobro obveščenih ameriških medijev pa je njegov glavni snubec zasedba Dallas Mavericks.

Foto: Twitter Rudy Gobert Luka Dončić

V zameno za Francoza so Teksačani pripravljeni odstopiti Dwighta Powella, Tima Hardawaya Jr. in izbor na naboru leta 2025.

Glavni pobudnik menjave naj bi bil nihče drug kot Luka Dončić, lastnik Teličkov Mark Cuban pa naj bi bil zelo naklonjen ideji mladega Slovenca.

Ob morebitnem prihodu Goberta bi se Dallas zelo okrepil pod košem, kjer že ima Srba Bobana Marjanovića in Latvijca Kristapsa Porzingisa.

Dovolj ima Stackhouse razbil mit o pokojnemu Kobeju Bryantu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:06 14. April 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 16:46 13. April 2020.

    Tako ja! Luka je med drugim podpisal tudi pogodbo z Dallasom, kar se tiče njegovih obveznosti v prostem času, torej …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.