Šport > Košarka
8610 ogledov

K Dončiću prihaja "pacient 0", hoče ga prav Slovenec!

Rudy Gobert Profimedia
V ZDA so se pojavile vse bolj glasne govorice o selitvi enega najboljših obrambnih igralcev na svetu.

Liga NBA že mesec dni miruje. Za vse je seveda kriv novi koronavirus, s katerim se je od igralcev prvi okužil Rudy Gobert.

Mark Cuban Napoved Šport Šef Luke Dončića izredno optimističen

Francoz je v zadnjih "aktivnih" dneh letošnje sezone pokazal veliko mero nezrelosti ob širjenju covida-19 in postal tarča številnih ostrih kritik. Z neodgovornim obnašanjem je okužil tudi svojega soigralca in prvega zvezdnika moštva Utah Jazz - Donovana Mitchella.

Slednji po okužbi razumljivo nima najboljšega odnosa z Francozom, bivšim najboljšim obrambnim igralcem lige NBA. Prav zaradi reakcije Goberta v prvih dneh epidemije pa visokega centra v svojih vrstah ne želi več niti franšiza iz Salt Lake Cityja.

Za Goberta se zanima nekaj ekip, po pisanju dobro obveščenih ameriških medijev pa je njegov glavni snubec zasedba Dallas Mavericks.

Rudy Gobert Luka Dončić | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

V zameno za Francoza so Teksačani pripravljeni odstopiti Dwighta Powella, Tima Hardawaya Jr. in izbor na naboru leta 2025.

Glavni pobudnik menjave naj bi bil nihče drug kot Luka Dončić, lastnik Teličkov Mark Cuban pa naj bi bil zelo naklonjen ideji mladega Slovenca.

Ob morebitnem prihodu Goberta bi se Dallas zelo okrepil pod košem, kjer že ima Srba Bobana Marjanovića in Latvijca Kristapsa Porzingisa.

kobe brynat Dovolj ima Šport Stackhouse razbil mit o pokojnemu Kobeju Bryantu
Komentarjev 2
  • saegnosbird 00:06 14.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • mujica 16:46 13.april 2020.

    Tako ja! Luka je med drugim podpisal tudi pogodbo z Dallasom, kar se tiče njegovih obveznosti v prostem času, torej ko ni lige NBA, da bo njihov General Manager. Baje bo poleti pripelja Rupnika, da bo zapolnil rupo na klopi ...prikaži več in pa Jako Blažiča, da se bo počutil bolj blaženega med navijači Dallasa.

Sorodne novice