Šport > Košarka
10760 ogledov

Stackhouse razbil mit o pokojnemu Kobeju Bryantu

kobe brynat Epa Kobe Bryant je slovel kot velik individualist, zato so mu soigralci pogosto očitali, da ne zna podati žoge.
Celo legendarni Michael Jordan je nekoč dejal, da bi ga v igri ena na ena verjetno premagal samo Kobe Bryant.

Kobe Bryant, pokojni košarkarski zvezdnik, ki se je usodno ponesrečil 26. januarja, ko je njegov helikopter strmoglavil v kalifornijskem Calabasasu, se je večkrat javno pohvalil, da v igri ena na ena nima konkurence. 

Nekdanji MVP lige NBA, ki je v karieri osvojil pet šampionskih prstanov, se je zelo zgodaj razvil v vrhunskega košarkarja, zato se je imel že pri 17 letih priložnost meriti z nekaterimi najboljšimi igralci na svetu. Med njimi je bil tudi dvakratni udeleženec All-Star tekme Jerry Stackhouse.

jerry stackhouse | Avtor: Epa Epa
Stackhouse, ki se je nekoč delil slačilnico tudi z Michaelom Jordanom, je v pogovoru za podkast Woj Pod priznal, da je bil Bryant fenomenalen košarkar, a nikakor nepremagljiv.

"Ker je postal tako dober, so se pojavile zgodbice, da me je vedno premagal v igri ena na ena. Lepo vas prosim! Star sem bil 20 let. Si predstavljate, da bi me konstantno premagoval 17-letnik? To se ne bi nikoli zgodilo. Ali sva igrala ena na ena? Ja. Ali me je kdaj tudi premagal? Je. Ali me je premagoval ves čas? Niti približno. Naredil bom konec tem govoricam," je povedal 45-letni Američan.

"Ali je bil supertalent z ogromnim potencialom? Ja, ampak vsi ti scenariji o Kobeju Bryantu... če vprašate ljudi, ki so bili dejansko z njim v telovadnici, vam bodo povedali malce drugačno zgodbo," je dodal Stackhouse.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice