K njim so selili Rogliča, zdaj ni več dvomov

Foto: Profimedia Filippo Ganna.
Foto: Profimedia Filippo Ganna.
Po treh uspešnih letih bodo podaljšali sodelovanje.
Oglej si celoten članek

Italijanski kolesar Filippo Ganna, svetovni prvak v kronometru, je danes za štiri leta podaljšal pogodbo z ekipo Ineos Grenadiers. Kot so sporočili iz ekipe, bo Ganna po novem član Ineosa do leta 2027.

Ganna je dvakratni zaporedni svetovni prvak v kronometru, uspešen je bil tako na SP leta 2020 v Imoli kot lani v belgijskem Bruggu.

"Kaj pa vi mislite?" Roglič k Ineosu? Takšen je odgovor

V tej ekipi je od leta 2019, s podaljšanjem pogodbe pa so si pri Ineosu zagotovili enega najboljših kolesarjev v vožnji na čas zadnjih let.

"Vznemirljivo je biti član te ekipe. Tudi zato, ker smo ogromno vložili v to, da dosegamo naše cilje. Kjer je toliko strasti, ni težko nadaljevati po tej poti," je za spletno stran ekipe dejal Ganna.

Rumena majica Tako se svet zaradi te fotografije šali na Pogačarjev račun

Pred nekaj dnevi so vzniknile govorice o morebitnem prestopu Primoža Rogliča iz Jumbo-Visme k Ineosu, ki sta jih obe moštvi hitro zanikali. S podaljšanjem sodelovanja z Ganno je za takšen scenarij še manj manevrskega prostora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.