Kaj se zgodi, ko si iz oči v oči zreta Luka in njegov naslednik?

Foto: Twitter zion williamson luka dončić
Luka Dončić je v prvem medsebojnem obračunu premagal vzhajajočo zvezdo lige NBA Ziona Williamsona.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar je v obračunu Dallasa in New Orleansa slavil interno zmago nad njegovim za zdaj še nauradnim naslednikom Zionom Williamsonom. Temu sicer veliko konkurenco v boju za naziv novinca leta predstavlja Jo Morant (Memphis Grizzlies).

Težave Dončić obnovil poškodbo, po tekmi se je vdal v usodo

Dončić je ne prvem obračunu z Williamsonom dosegel trojni dvojček  (30 točk, 17 skokov, 10 podaj) in tako zasenčil 19-letnega izzivalca, ki je vpisal 21 točk, šest skokov in tri podaje.

"Zion je res izjemen. Pred seboj ima res blestečo kariero. Takšnih igralcev ne vidiš vsak dan. Tu sta on in morda Anthony Davis," je tekmeca pohvalil Dončić, Zion pa mu je vrnil uslugo: "Luka je odličen košarkar. Nikoli ne poskuša narediti nekaj, česar ne more, ampak vedno izbere pravo potezo in ustvarja priložnosti za soigralce. Preprosto odličen igralec, to je treba spoštovati."

Poredni Luka Ko boste videli, kaj mu je storil Dončić, se vam bo zasmilil

Dončić je sinoči znova navduševal z meti z razdalje, prodori pod koš in domiselnimi podajami, medtem ko je Zion dominiral pod obročem. Ko sta se v prvi četrtini znašla iz oči v oči, mu je Slovenec hitro pokazal, kdo je šef. Po prevzemu Američana Dončič ni izgubljal časa, temveč je stopil korak nazaj in zadel svojo značilno trojko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.