Kaja Juvan po pravem trilerju brez polfinala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenka je po dobrih nastopih končala s turnirjem v Avstraliji.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je na turnirju WTA v avstralskem mestu Adelaide z nagradnim skladom 703.580 dolarjev ostala brez polfinala, potem ko je v četrtfinalu izgubila proti Japonki Misaki Doi s 3:6, 6:4 in 6:7 (5).

Saga se nadaljuje "Đoković lahko odj**e!" Odgovor: "On je talec komunistov!"

Japonka, 105. na lestvici WTA, je v prvem nizu prišla do zmage po tem, ko je v osmi igri odvzela servis tekmici. V drugem je Juvanova, 100. igralka sveta, ki je pred tem izločila drugo igralko svetovne lestvice Belorusinjo Arino Sabalenka, izid izenačila, ko je ob koncu niza naredila dva "breaka".

V tretjem nizu sta obe izgubili po eno igro na svoj servis, je pa imela Juvanova v 12. igri že dve zaključni žogici, a se je Japonka rešila in nato v podaljšani igri povedla s 6:3 ter prednost zadržala do konca.

Besni odzivi Nadal se je zameril Srbom: "Tega ne bomo pozabili"

Andreja Klepač se je s Hrvatico Darijo Jurak uvrstila v finale turnirja serije WTA v avstralskem mestu Adelaide. Tretji nosilki sta se v dvoboj za naslov na turnirju z nagradnim skladom 622.000 evrov prebili brez polfinalnega boja, saj sta Viktorija Azarenka in Paola Badosa Gibert dvoboj že pred začetkom predali.

V finalu se bosta Slovenka in Hrvatica pomerili z domačo navezo Ashleigh Barty in Storm Sanders.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.