"Kako si lahko tako sebičen? Ali imaš kaj dostojanstva?"

Foto: Epa
Foto: Epa
Avstralski teniški as se je po Novaku Đokoviću spravil še na nemškega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Alexander Zverev se ja znašel na hudem udaru kritikov, potem ko je kršil pravila izolacije. Zverev se je namreč udeležil famoznega Adria Toura, kjer se je večina igralcev okužila s koronavirusom, po prekinitvi tekmovanja pa se je vrnil v Monako, kjer bi moral 14 dni preživeti v karanteni.

Toda Nemec ni zdržal niti sedem dni, pa so ga kamere že ujele na zabavi. Video se je razširil preko socialnih omrežij, kjer so se po Nemcu vsule številne kritike.

"Samoizolacija" Ljubitelji tenisa zgroženi nad početjem zvezdnika

Kmalu se je oglasil tudi "dežurni kritik", Nick Kyrgios, ki je znan po svojih izpadih ter napadih na druge teniške igralce, nedavno pa si je dal duška na račun Novaka Đokovića, ki je organiziral omenjeni turnir. Tokrat pa si je Avstralec za tarčo izbral Zvereva:

"V tem trenutku se po svetu dogajajo številne kontroverzne stvari, toda v oči najbolj zbode Sasha Zverev. Spet, človek, spet... Kako si lahko tako sebičen? Če imaš hrabrosti, da tvoja PR služba objavi čivk v tvojem imenu, kjer se opravičiš javnosti ter izjaviš, da se boš samoizoliral za 14 dni, imej dostojanstvo, da ostaneš v izolaciji teh 14 dni. Moj bog... Pa bodi vendar z dekletom teh 14 dni. To me je res razjezilo. Kako si lahko tako sebičen?" je bil besen "zlobni dečko" svetovnega tenisa.

Odzivi igralcev Udarili po Đokoviću: igralci zahtevajo Srbov odstop, Kyrgios se norčuje... Narobe svet Kyrgios delil moralne nasvete: To je bilo kretensko Izjava Kyrgios pojasnil, zakaj ne rabi trenerja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.