Kako za vraga to ni nešportna osebna napaka?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sodniška piščalka je tudi tokrat ostala nema.
Oglej si celoten članek

Košarkar Golden State Warriors Andrew Wiggins je v enem izmed napadov na srečanju z Dallas Mavericks s komolcem v obraz udaril Luko Dončića, a so sodniki presodili, da njegova poteza ni bila namerna.

Mavsi so se na tekmi vrnili po zaostanku z 21 točkami in slavili s 107:101. Dončić je bil na tekmi kaznovan tudi s tehnično napako, več o tem TUKAJ.

Slavljenec Dončić razkril rojstnodnevne želje

Potem ko so domači košarkarji pobrali odbito žogo po zgrešenem metu s polrazdalje, je Wiggins v prodoru pod obroč s komolcem zadel Slovenca, ki je obležal na parketu, nato pa zaradi manjše količine krvi potreboval tudi asistenco Dallasove klopi.

Wiggins jo je v incidentu odnesel brez kazni, kar je samo še ena v seriji težko razložljivih odločitev v škodo zvezdnika Dallasa.

Kaplja čez rob Dončić ima dovolj: "Ne pogovarjam se z nikomer več"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.