Kakšen polom! Katastrofalno imitiranje slovenskega naglasa!

Foto: Profimedia Dwyane Wade in Goran Dragić sta bila soigralca pri Miamiju.
Dwyane Wade in Goran Dragić sta bila soigralca pri Miamiju.
Radijska postaja v Miamiju si je privoščila Gorana Dragića. Šala se ni ravno posrečila.
Oglej si celoten članek

V noči na sredo po srednjeevropskem času so košarkarji Miami Heat gostovali pri Cleveland Cavaliers in doživeli prepričljiv poraz (108:97) ob skromni predstavi Gorana Dragića.

NBA LeBron premočan za nerazpoloženega Dragića

Pri domačih sta ekipo s Floride najbolj toplo pozdravila LeBron James in Dwyane Wade. Prvi je z Vročico osvojil dva šampionska prstana v ligi NBA, drugi še enega več.

MVP v NBA Kakšna čast za Gorana Dragića

Pred srečanjem je radijska postaja iz Miamija skušala ponovno združitev Wada in Dragića, ki sta si nekaj časa delila slačilnico, začiniti s humorjem. 

V imitiranem telefonskem klicu, v katerem Dragić pusti sporočilo Wadu, je naglas slovenskega reprezentanta precej rusko obarvan, v njegov govor so umestili očitno ruske besede. Posnetek za slovenske poslušalce ni nič kaj zabaven, morda so na Floridi vse skupaj sprejeli drugače.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:22 29. November 2017.

    Idioti jenkijevski

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.