Kalinić se ne misli opravičiti

Foto: Profimedia
Oseba, ki si je blizu s hrvaškim napadalcem Nikolo Kalinićem, je za Večernji list potrdila, da se Nikola selektorju Daliću ne misli opravičiti.
Oglej si celoten članek

Kmalu bo v evropskem nogometu na vrsti klubski premor, namenjen reprezentancam. Hrvaška bo prijateljski tekmi s Portugalsko in Španijo dočakala v precej spremenjeni postavi.

Zlatko Dalić sicer ostaja selektor, toda zaradi različnih sloves ter poškodb bo njegov kader precej okrnjen.

Največ težav bo hrvaški strateg imel v napadu, toda do nedavnega je vsaj ostajalo upanje, da bi Daliću stvari olajšal "nagnani" Nikola Kalinić. Tega upanja naj ne bi bilo več.

kršil pravila Incident: Hrvaški zvezdnik moral zapustiti SP

Večernji list naj bi od osebe, ki si je blizu z napadalcem madridskega Atletica, izvedel, da se Kalinić ne namerava opravičiti Daliću za incident, ki se je zgodil tekom Svetovnega prvenstva v Rusiji, saj naj bi se po njegovem mnenju do njega obnašali nepošteno. Hrvaška reprezentanca naj bi bila tako do nadaljnjega prekrižana.

Tragičar Kalinić prvič o SP: Dalić ni hotel računati name

Ne želi odličja Hrvaški reprezentant zavrnil srebrno kolajno s SP

Dalić bo torej moral svoje upe položiti na Marka Livajo ter Ivana Santinija, ki blestita v dresih atenskega AEK-a ter belgijskega Anderlechta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.