Šport > Nogomet
716 ogledov

Kalinić se ne misli opravičiti

Nikola Kalinić
Oseba, ki si je blizu s hrvaškim napadalcem Nikolo Kalinićem, je za Večernji list potrdila, da se Nikola selektorju Daliću ne misli opravičiti.

Kmalu bo v evropskem nogometu na vrsti klubski premor, namenjen reprezentancam. Hrvaška bo prijateljski tekmi s Portugalsko in Španijo dočakala v precej spremenjeni postavi.

Zlatko Dalić sicer ostaja selektor, toda zaradi različnih sloves ter poškodb bo njegov kader precej okrnjen.

Največ težav bo hrvaški strateg imel v napadu, toda do nedavnega je vsaj ostajalo upanje, da bi Daliću stvari olajšal "nagnani" Nikola Kalinić. Tega upanja naj ne bi bilo več.

hrvaška nogometna reprezentanca kršil pravila Šport Incident: Hrvaški zvezdnik moral zapustiti SP

Večernji list naj bi od osebe, ki si je blizu z napadalcem madridskega Atletica, izvedel, da se Kalinić ne namerava opravičiti Daliću za incident, ki se je zgodil tekom Svetovnega prvenstva v Rusiji, saj naj bi se po njegovem mnenju do njega obnašali nepošteno. Hrvaška reprezentanca naj bi bila tako do nadaljnjega prekrižana.

Kalinić Tragičar Šport Kalinić prvič o SP: Dalić ni hotel računati name hrvaška reprezentanca, SP 2018 Ne želi odličja Šport Hrvaški reprezentant zavrnil srebrno kolajno s SP

Dalić bo torej moral svoje upe položiti na Marka Livajo ter Ivana Santinija, ki blestita v dresih atenskega AEK-a ter belgijskega Anderlechta

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.