Šport > Nogomet
28304 ogledov

Hrvaški reprezentant zavrnil srebrno kolajno s SP

Nikola Kalinić
Hrvaški nogometaš pravi, da si ni zaslužil odličja.

Hrvaški napadalec Nikola Kalinić bo najverjetneje celo življenje obžaloval odločitev, da zavrne selektorja Zlatka Dalića, ki ga je na prvi tekmi svetovnega prvenstva proti Nigeriji želel poslati v igro. Kalinić bi moral v zaključku že dobljene tekme zamenjati Maria Mandžukića, a se je izgovoril na bolečine v hrbtu. Zaradi te poteze je bil odstranjen iz reprezentance, se vrnil domov in boje svojih kolegov spremljal le po televiziji. Ti so na koncu postali svetovni podprvaki.

nikola kalinić ivan presišić Osmoljenec Šport To zdaj počne igralec, ki so ga med SP vrgli iz hrvaške izbrane vrste

"Kar se tiče kolajne, vsaj kolikor je meni znano, bo Nikola Kalinić po odločitvi selektorja in ostalih reprezentantov prav tako prejel srebrno odličje," je po prihodu v domovino dejal predstavnik za medije pri Hrvaški nogometni zvezi Tomislav Pacak, a je napadalec Milana takšno možnost zavrnil.

"Hvala, ampak jaz nisem igral v Rusiji," so Kalinićeve besede zapisali pri Sportskih novostih.

Kalinić je sicer vstop v igro zaradi bolečin v hrbtu zavrnil že na prijateljski tekmi pred mundialom, ki so jo Hrvatje na Anfieldu v Liverpoolu odigrali proti Braziliji. 

Nikola Kalinić SP 2018 Šport Tudi Kalinić s srebrno kolajno?

"Nisem niti vesel niti ponosen na to, vendar sem s svoje strani naredil vse, da do tega ne bi prišlo. Trikrat sem mu dal priložnost, da se vrne, nazadnje sem ga čakal cel dan. Žal mi je, da se je vse skupaj končalo na takšen način, vendar se ne mislim več ozirati na to," je o odhodu Kalinića iz reprezentance dejal Dalić.

Nogometaš se je pridružil pripravam Milana, po zapisih v medijih pa naj bi bil sicer tik pred prestopom v madridski Atletico.

Nikola Kalinić Košarkar Šport Navijači se jezili na napačnega Kalinića
Komentarjev 2
  • Lilly_McKeown 18:49 20.julij 2018.

    Sem odstopil, da delam, zdaj pa dobim 24796 $ na 33582 $ na mesec. Kako? Delam preko interneta! Moje stara dela so bila nesrečna produkcija, zato sem moral po štirih mesecih poskusiti nekaj drugačnega ... Lahko povem, da se je ...prikaži več moje življenje spremenilo - povsem na bolje! Preverii, kajj delam.. .......➥➥➥ ➥➥➥ www.Earn91.com