Šport > Nogomet
1704 ogledov

Tudi Kalinić s srebrno kolajno?

Nikola Kalinić
Hrvaško reprezentanco je po svetovnem prvenstvu čakala še ena težka odločitev.

"Kar se tiče kolajne, vsaj kolikor je meni znano, bo Nikola Kalinić po odločitvi selektorja in ostalih reprezentantov prav tako prejel srebrno odličje," je v oddaji Otvoreno na hrvaški nacionalni televiziji dejal predstavnik za medije pri Hrvaški nogometni zvezi Tomislav Pacak.

nikola kalinić ivan presišić Osmoljenec Šport To zdaj počne igralec, ki so ga med SP vrgli iz hrvaške izbrane vrste

Nikola Kalinić je bil sicer na svetovnem prvenstvu odstranjen iz reprezentance, ker na prvi tekmi ni želel vstopiti v igro ter v zadnjih minutah že odločenega dvoboja z Nigerijo ni zamenjal Maria Mandžukića. Izgovoril se je na bolečine v hrbtu. Selektor Zlatko Dalić se mu je naslednji dan zahvalil za sodelovanje in mu dejal, da potrebuje le zdrave nogometaše, Kalinić pa je moral spakirati kovčke in odleteti domov. 

Njegovi soigralci so nato zaigrali v finalu, kjer so z 2:4 klonili proti Franciji. V domovini so jih pričakali kot heroje, Kalinić pa se je že mudil na pripravah Milana. Za napadalca naj bi se v zadnjem času zanimali pri madridskem Atleticu.

hrvaška reprezentanca Video Šport Ob proslavi uspeha reprezentant preprečil katastrofo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice