Šport > Nogomet
8132 ogledov

To zdaj počne igralec, ki so ga med SP vrgli iz hrvaške izbrane vrste

nikola kalinić ivan presišić Epa Nikola Kalinić (levo) in Ivan Perišić.
Nikola Kalinić nekoliko drugače preživlja svoje dni.

Po prvi zmagi Hrvaške na svetovnem prvenstvu je prišlo do incidenta, od svetovnega prvenstva pa se je moral posloviti napadalec Nikola Kalinić. Ta je moral zapustiti soigralce v izbrani vrsti, saj je zavrnil vstop v igro, ko ga je nameraval selektor Zlatko Dalić za nekaj minut poslati na zelenico v že dobljenem dvoboju z Nigerijo.

Kalinić je sicer kot razlog, da v 84. minuti ni želel zamenjati Maria Mandžukića, omenil bolečine v hrbtu. Sledila je kazen, Kalinić, ki je želel imeti predvsem večjo vlogo v reprezentanci, pa je spakiral kovčke in odpotoval domov, nedeljski finale med Francijo in Hrvaško pa si bo tako lahko ogledal le po televiziji.

Dalić je sicer že pred odhodom v Rusijo nekatere igralce opozarjal, da bodo morali 'znižati raven svojega ega'. Kazen, ki je pomenila Kalinićev odhod, je sicer utrdila selektorjevo avtoriteto v garderobi. Napadalec, ki je na Hrvaškem postal tarča šal, je za nekaj časa izginil s socialnih omrežjih, zdaj pa je le delil svojo prvo objavo po izločitvi iz izbrane vrtste. Nahaja se na pripravah Milana, s soigralcem Hakanom Calhanoglujem je sicer odigral partijo biljarda.

 

A post shared by Nikola Kalinic (@nikolakalinic) on

Komentarjev 3
  • 1111 00:49 15.julij 2018.

    Dol mi visi kaj počne...! A vse ok z vami???

Sorodne novice