Šport > Nogomet
6585 ogledov

Hrvati pričakujejo okrepitve iz Slovenije

hrvaški navijači Epa
V nedeljo bodo proti Zagrebu vozili dodatni vagoni.

Za hrvaško nogometno reprezentanco bodo na nedeljski finalni tekmi svetovnega nogometnega prvenstva proti Franciji navijali tudi Slovenci.

Hrvaški železniški prevoznik je napovedal, da bo okrepil število potniških vagonov na mednarodnih vlakih, ki bodo v nedeljo peljali med Ljubljano in Zagrebom.

V nedeljo bodo na velikanskem zaslonu na osrednjem zagrebškem trgu bana Josipa Jelačića množično spremljali finalno tekmo Hrvaške in Francije, podobno kot so to počeli v prejšnjih šestih tekmah. Pričakujejo, da bodo hrvaški navijači dobili tudi okrepitve iz Slovenije.

Iz javnega podjetja Hrvatske željeznice (HŽ) so danes sporočili, da bodo zagotovili dodatna vagona za vlak, ki bo v nedeljo ob 8.25 uri peljal iz Ljubljane proti Zagrebu, kot tudi za vlak, ki se bo iz Zagreba napotil proti Ljubljani ob 21.20 uri. Namesto sedmih vagonov bodo peljali potnike z devetimi vagoni, kar pomeni dodatnih 120 mest, so pojasnili.

Za dodatne vagone so zaradi velikega zanimanja slovenskih navijačev hrvaške kolege prosile Slovenske železnice (SŽ), je na svoji spletni strani poročal Jutarnji list.

V HŽ so tudi napovedali, da bodo za vse potniške linije na Hrvaškem v nedeljo prodajali vozovnice po 20 kun (2,70 evrov). V ponedeljek, ko bodo v Zagrebu pripravili dobrodošlico hrvaškim nogometašem, bo HŽ ponudila 50-odstotni popust na vozovnice s kateregakoli konca Hrvaške do hrvaške prestolnice.

Komentarjev 9
 • tudbognasvečnereši 22:47 13.julij 2018.

  Mihi, jaz sem letnilk tvojega očeta, pa bom šel v ZG navijat za naše sosede, ker si za razliko od naših fuzbalerjev, zaslužijo nekaj, kar naši ne bodo sposobni nikoli.

 • Avatar Irmkionna
  Irmkionna 22:27 13.julij 2018.

  Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

 • jakec42 20:55 13.julij 2018.

  Ne žalite športnikov ki dobro igrajo z političnimi pamfleti!