Šport > Nogomet
276 ogledov

"Najboljše svetovno prvenstvo doslej"

gianni infantino Epa
Veliko priznanje Rusiji.

Predsednik Mednarodne nogometne zveze (Fifa) Gianni Infantino je izredno navdušen nad svetovnim prvenstvom v Rusiji. Po njegovem mnenju visokih apetitov ni zadovoljila samo kakovost nogometa, ampak tudi organizacija, ki je po njegovem mnenju na zelo visoki ravni.

Donald Trump, vrh EU - Nato Pred vsemi Šport Trump je takole čestital Hrvaški

"Pred leti sem govoril, da bo to eno najboljših svetovnih prvenstev doslej, zdaj lahko rečem, da je to najboljše prvenstvo doslej. Velika hvala Rusiji, ruski vladi, predsedniku Vladimirju Putinu in vsem drugim, ki so zaslužni, da smo priča velikemu spektaklu. Rusija se je s tem prvenstvom izstrelila med nogometne države," je na novinarski konferenci v Moskvi dejal Infantino.

"Prvenstvo ni uspešno le po nogometni, temveč tudi organizacijski plati. Odlična infrastruktura, stadioni, letališča, hoteli, transport, varnost. Funckionalnost vsega tega je zares neprecedenčna. To ne prihaja samo iz mojih ust, temveč iz ust tistih, ki so obiskali več svetovnih prvenstev in drugih velikih tekmovanj," je povedal Infantino.

SP, Francija, Avstralija Legenda: Šport "To Francijo je nemogoče ustaviti. Tudi Hrvatom ne bo uspelo."

Nekaj besed je namenil tudi veliki novosti letošnjega SP, tj. uporaba videotehnologije VAR. "Rezultati so nadvse pozitivni. Pregledanih je bilo več kot 440 primerov. Podrobno analizo smo opravili v 19 primerih na 62 tekmah. Spremenili smo 16 napačnih odločitev. To je napredek. VAR čisti nogomet in pomaga sodnikom pri sprejemanju težkih odločitev. V 95 odstotkih primerov je bila sprejeta pravilna odločitev, s tehnologijo pa smo odstotek povišali na 99,32," se je pohvalil prvi mož Fife.

nasilje moški ženska pretep lasanje Anglija Šport Porast družinskega nasilja med nogometnim SP
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice